33441
۲۲ آبان ۱۳۹۶
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور فرهنگی دینی؛

عدم جذابیت لازم تولیدات در حوزه کودک و نوجوان

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور فرهنگی دینی با بیان اینکه مادران خانواده‌ها باید با کتاب آشنا شوند گفت: مادران در خانواده و در تربیت و ترغیب فرزندان به مطالعه‌ و كتابخوانی نقش آفرین هستند.

به گزارش کودک پرس ، حجت‌الاسلام و المسلمین حمید رضا ارباب سلیمانی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور فرهنگی_ دینی در آیین افتتاحییه یازدهمین دوره نمایشگاه کتاب در اردبیل اظهار کرد:برگزاری نمایشگاه فرصتی است برای گفتگو در عرصه فرهنگ و حوزه چاپ کتاب و نویسندگانی که با خلق آثار فاخر تلاش کرده اند که کتابشان به عنوان کتاب سال معرفی شود.

 

وی با بیان اینکه دنیای کنونی گرفتار مصائبی است که تا به حال تجربه نکرده‌ است گفت: دنیای مستکبر امروز به دنبال برنامه‌ای است که جهان را به دو قطب تقسیم کند؛ یکی از این قطب‌ها نقش سلطه‌گری را برعهده دارد و قطب دیگر سلطه پذیر است.

این مسئول اظهار کرد: لذا در این زمان، ما به عنوان نقطه مقابل کشورهای مستکبر، باید وضعیت فعلی خودمان را درک کنیم تا در مقابل ترفندها، واکنش مناسبی داشته باشیم.

 

 

ارباب سلیمانی با بیان اینکه این کشورها برای رسیدن به آرزوهایشان به دنبال منزوی کردن جهان اسلام هستند گفت: در این جنگ نابرابر، فرهنگ‌بانان جامعه، باید به وظایف خود آگاه باشند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور فرهنگی _دینی با بیان اینکه اقتدارعلمی مولفه ای است که باعث شده کشورهای مستکبر از موضع قدرت سخن بگویند گفت: اقتداری که زمانی در دست ایرانی‌ها بود اما به یکباره معادلات برهم خورد و این تفکر حاکم شد که ایرانی باید سرگرم امور دنیوی باشند و هیچ کار پیچیده‌ای را نمی‌توانند انجام دهند.

ارباب سلیمانی اظهار کرد: همین افکار، در دانشگاه‌ها و مراکز علمی ما نیز نفوذ کرد؛ بطوریکه امروز تمامی کتب ما ترجمه کتاب‌های نویسندگان غربی است.

وی تصریح کرد: البته استفاده از تجارب علمی دیگران خوب است، اما تقلید کورکورانه مناسب نیست.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور فرهنگی_ دینی اظهار کرد: امروز اگر می‌خواهیم در جنگ نابرابر به پیروزی برسیم راهی جز رسیدن به اقتدار علمی نداریم و این هدف، جز با کتاب‌خوانی میسر نمی شود.

 

ارباب سلیمانی با بیان اینکه برای رسیدن به این مهم، ابتدا باید آسیب شناسی در خصوص علل فاصله گرفتن جامعه از حوزه علم و علم آموزی صورت گیرد گفت: ما باید تاریخ علم را مرور کنیم و به این سوال پاسخ دهیم که چرا درمقطع حساس کنونی در این نقطه توقف کرده ایم؟

وی مخاطب شناسی را از دیگر مولفه‌هایی عنوان کرد که ناشران باید به آن توجه کنند.

ارباب سلیمانی با بیان اینکه تولیدات ما در حوزه کودک و نوجوان جذابیت ندارد گفت: ما باید فرهنگ کتابخوانی را از همان دوران کودکی ترویج دهیم.

 

این مسئول با بیان اینکه مادران خانواده‌ها باید با کتاب آشنا شوند گفت: مادران در خانواده و در تربیت و ترغیب فرزندان به مطالعه‌ و كتابخوانی نقش آفرین هستند؛ اما نقش آنها نادیده گرفته شده است که لازم است در این خصوص برنامه‌ریزی های مناسبی صورت گیرد.

ارباب سلیمانی ایجاد بستر مناسب برای دسترسی آسان مردم به کتاب را مهم عنوان کرد و افزود: ما درهمین روستاهای اردبیل چه امکاناتی برای کتابخوانی افراد فراهم کرده ایم؟.

وی حمایت از ناشران را نیز مهم دانست گفت: نویسندگان ما اثار فاخری تولید می کنند اما هیچ حمایتی از آنها صورت نمی‌گیرد.

 

منبع: سبلان ما

 

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار