252087
۲۱ اسفند ۱۴۰۲
مجتبی محمودی

رویداد کودک و شاهنامه می‌تواند مانع گسست نسلی شود

مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه شرق کشور در مشهد مقدس، از رویداد شاهنامه و کودک به عنوان اتفاقی مثبت برای نسل جدید یاد کرد.

به گزارش کودک پرس ، مجتبی محمودی با اشاره به دوری نسل امروز از هویت فرهنگی و تاریخی خود، گفت: این رویداد فرهنگی فرصتی مغتنم برای آشنایی بیشتر کودکان و نوجوانان با هویت خود است.

وی با تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر حفظ هویت نسل امروز، بیان کرد: این رویداد می‌تواند به کم شدن فاصله بین نسل دانش آموز و هویت فرهنگی و تاریخی شان کمک کند.

شاهنامه، منبعی برای آموزش سبک زندگی

مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه شرق کشور در مشهد مقدس همچنین به ظرفیت شاهنامه برای آموزش سبک زندگی به کودکان و نوجوانان اشاره و تصریح کرد: داستان‌ها و شخصیت‌های شاهنامه می‌توانند الگوهای مناسبی برای نسل جدید باشند.

محمودی  افزود: هر کدام از شخصیت‌های شاهنامه مانند رستم، درس‌های زندگی ارزشمندی را به کودکان و نوجوانان می‌آموزند و می‌توانند الهام‌بخش آنها باشند و کنش‌مندی و روحیه خودباوری را تقویت کنند.

رویداد شاهنامه و کودک: گامی برای از بین بردن گسست نسلی

وی، هدف از رویداد شاهنامه و کودک را از بین بردن گسست نسلی و احیای هویت فرهنگی در نسل جدید عنوان کرد.

مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه شرق کشور در بازدید از رویداد کودک و شاهنامه در مشهد با اشاره به اهمیت تاریخ و هویت، عنوان کرد: ما باید گنجینه‌های ارزشمند و شخصیت‌های درخشان تاریخ خود را به نسل جدید معرفی کنیم.

محمودی شاهنامه را سرشار از چهره‌های درخشان و الهام‌بخش دانست و گفت: “این شخصیت‌ها می‌توانند به غنای زبان و ادبیات فارسی و همچنین سبک زندگی ایرانی اسلامی کمک کنند.

شاهنامه، حماسه‌ای جاودان

وی در ادامه به نقش شاهنامه در طول تاریخ ایران اشاره کرد و گفت: “حماسه‌های شاهنامه در دوران دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، جنگ فرهنگی و دیگر دوران‌ها تکرار شده است.”

مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه شرق کشور در مشهد مقدس با تاکید بر تاریخ‌سازی ایرانیان در طول تاریخ، بیان کرد: شاهنامه آموزه‌ای از فرهنگ غنی ایرانی اسلامی است و فردوسی با خلق این اثر گران‌بها، یادگاری ارزشمند از خود به جای گذاشته است.

محمودی بیان کرد: رویداد شاهنامه و کودک می‌تواند گامی مثبت در جهت احیای هویت فرهنگی و تاریخی در نسل جدید و تقویت زبان فارسی که از مولفه‌های اصلی هویت‌بخش است، باشد و به آنها کمک کند تا با ریشه‌ها و مواریث اصیل خود آشنایی بیشتری پیدا کنند.

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار