252610
۲۹ فروردین ۱۴۰۳
جنگ فلسطین

کودک فلسطینی: اشغالگران بین من و بزرگسالان تفاوتی قائل نمی‌شوند

نیروهای رژیم صهیونیستی صبح روز دوشنبه ۱۵۰ اسیر فلسطینی در نوار غزه را آزاد کردند که در میان آنها یک کودک ۱۲ ساله بود که پس از آزادی‌اش گفت: اشغالگران بین من و بزرگسالان تفاوتی قائل نمی‌شوند.

به گزارش کودک پرس ، نیروهای رژیم صهیونیستی صبح روز دوشنبه ۱۵۰ اسیر فلسطینی در نوار غزه را آزاد کردند که در میان آنها یک کودک ۱۲ ساله بود که پس از آزادی‌اش گفت: اشغالگران بین من و بزرگسالان تفاوتی قائل نمی‌شوند.

تعدادی از اسرای فلسطینی که هفته‌ها پس از بازداشت از مناطق مختلف نوار غزه آزاد شدند، شواهد هولناکی درباره شکنجه و آزار و اذیت سربازان اشغالگر طی دوره بازداشت خود ارائه دادند.

یک کودک فلسطینی ۱۲ ساله در میان اسرای آزاد شده پس از بازداشت حدود ۲ هفته از شهرک «بیت حانون» در شمال شرقی نوار غزه گفت: گناه من چیست؟ من کودکی هستم که ارتش اسرائیل مرا بازداشت کرد و بین من و بزرگسالان فرقی وجود نداشت.

وی در ادامه افزود: من در نزدیکی مرزهای شهرک بیت حانون بودم و سبزیجات کاشته شده را جمع‌آوری می‌کردم و ناگهان متوجه شدیم که خودروهای ارتش اسرائیل ما را محاصره کرده و به سمت ما تیراندازی می‌کنند.

این کودک فلسطینی همچنین گفت: پدر، عمویم و دو جوان همراهم فرار کردند و سربازان من را دستگیر کردند.

این کودک فلسطینی تاکید کرد که به مدت ۱۴ روز در بازداشت بوده است.

پیشتر سازمان حقوق بشری المیزان عنوان کرد: اشغالگران صهیونیست ۱۶۵۰ زندانی از اهالی غزه را بر اساس قانون مبارزان غیرقانونی، قانونی که در سال ۲۰۰۲ وضع شد، در زندان‌های اسرائیل با سلب هرگونه کنترل قضایی و تضمین دادرسی عادلانه از بازداشت‌شدگان، حبس کرده‌اند.

این سازمان می‌افزاید: این زندانیان در انزوای کامل از دنیا در زندان‌های نفحه و نقب توزیع می‌شوند زیرا اشغالگران مانع از انتشار اطلاعات در مورد آنها می‌شوند و امکان تعیین وکیل یا هرگونه وکالت را از آنها سلب می‌کنند.

رژیم صهیونیستی همچنین ۳۰۰ زندانی دیگر از جمله ۱۰ کودک از اهالی غزه را برای بررسی پرونده‌های دیگر در زندان‌های عسقلان و عوفر منتقل کرد. همه بازداشت‌شدگان از لحظه دستگیری تا مراکز تحقیقاتی مورد شکنجه و رفتارهای تحقیرآمیز قرار می‌گیرند که کرامت انسانی را نقض می‌کند.

رژیم صهیونیستی پیشتر چند بازداشتی اهل غزه را آزاد کرده بود. آثار شکنجه بر روی بدن زندانیان آزاد شده مشهود بود. آن‌ها در داخل زندان‌های رژیم صهیونیستی و یا در خانه‌های ویران شده‌ای که اشغالگران آن‌ را به پادگان‌های نظامی تبدیل کرده‌اند، شکنجه شدند. منابع رسانه‌ای اعلام کرده‌اند که سربازان رژیم اشغالگر در دوره بازجویی به نیازهای بشردوستانه زندانیان اهمیتی نمی‌دهند و حتی روزها آن‌ها را تشنه نگه می‌دارند.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت ساکنان نوار غزه به‌ویژه شمال غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار