186803
۰۶ آذر ۱۳۹۷
دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک:

کنفرانس منطقه‌ای حقوق کودک در تهران برگزار می‌شود

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک از برگزاری کنفرانس منطقه‌ای حقوق کودک از هفتم تا نهم آذر ماه در تهران خبر داد.

به گزارش کودک پرس ، محمود عباسی افزود: حدود 30 نفر از قضات، مسئولان حوزه کودک کشورهای منطقه و فعالان عرصه حقوق کودک در این کنفرانس شرکت می کنند.

وی ادامه داد: نمایندگان کشورهای لبنان، افغانستان، پاکستان، قزاقستان، آذربایجان، روسیه، سوئیس، فلسطین و اردن در این کنفرانس سه روزه حضور خواهند داشت و استادانی از دانشگاه ها، قضات با تجربه، علما و اندیشمندان در این کنفرانس به سخنرانی می پردازند.
دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک اظهار داشت: هدف از برگزاری این کنفرانس، ارائه دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه حقوق کودک، ایجاد زمینه تعامل و هم اندیشی بین اندیشمندان و صاحب نظران حوزه حقوق کودک، آموزش حقوق کودک به نمایندگان کشورهای شرکت کننده و تبادل تجربه در زمینه حقوق کودک است.

معاون وزیر دادگستری گفت: این کنفرانس با همکاری و مشارکت معاونت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری، وزارت ورزش و جوانان، وزارت امور خارجه، موسسه بین المللی سرزمین ابنا بشر سوئیس، انجمن علمی حقوق کودک ایران و دستگاه های عضو شورای هماهنگی مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک، دانشگاه ها و مراکز علمی برگزار می شود. همچنین وزیر دادگستری، رئیس شورای هماهنگی مرجع ملی، معاونان قوای سه گانه، چند نفر از وزرا یا معاونان آنان، برخی مقامات و شخصیت های برجسته علمی در جلسه افتتاحیه این کنفرانس سخنرانی می کنند.

عباسی با اشاره به برنامه های راهبردی مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک برای ارتقای جایگاه حقوق کودکان در بازه زمانی 1404 گفت: رتبه 84 برای کودکان کشور در میان سایر کشورها جایگاه مناسبی نیست و با توجه به ارزش های دینی حاکم بر جامعه و اسناد بالا دستی و قوانین و مقررات ارزشمندی که در این زمینه وجود دارد، باید تلاش مضاعفی برای ارتقای حقوق کودک در جامعه انجام شود.

وی تصریح کرد: برخی از موارد نقض حقوق کودک در نتیجه نبود آموزش، فقدان نظارت و بر زمین ماندن تکالیف دستگاه ها است و در همه جوامع، کودکان به عنوان آینده سازان فردا هستند و از آن حیث که در زمره گروه های آسیب پذیر قرار دارند، با نگاه ویژه به آنان نگریسته می شود؛ بنابراین وظیفه داریم حقوق کودکان را به عنوان حق بنیادین به رسمیت بشناسیم و با آموزش و کار فرهنگی آن را نهادینه کنیم.

 

 

 

 

منبع: ایرنا

 

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار