18334
۲۹ خرداد ۱۳۹۶

آثار گفت و گوی مداوم با نوزاد

به گفته محققان گفتگوی مستقیم با نوزادان در افزایش مهارت های اجتماعی آن ها بسیار تاثیرگذار تر از خواندن کتاب یا نشان دادن تصاویر به آن ها است.
در حقیقت بر اساس این مطالعات نوین پژوهشگران مشخص شد که ایجاد رابطه غیر رسمی و صمیمانه با کودک مانند گفتگو و حرف زدن در زمینه هایی مختلف در حین انجام کارهای دیگر به صورت مکرر سبب بهبود شرایط اجتماعی آن ها می شود.

به گزارش کودک پرس، صحبت کردن با نوزاد از مهم ترین و پرفایده ترین اقدامات برای بالابردن هوش و توانایی های ذهنی وی است و باعث افزایش قدرت کلامی وی می شود.

بر اساس پژوهش های نوین، گفتگوهای مستمر با نوزاد در افزایش مهارت های ارتباطی و روابط اجتماعی خیلی بهتر از کتاب خواندن و نشان دادن تصاویر به نوزادان است.

به گفته محققان گفتگوی مستقیم با نوزادان در افزایش مهارت های اجتماعی آن ها بسیار تاثیرگذار تر از خواندن کتاب یا نشان دادن تصاویر به آن ها است.
در حقیقت بر اساس این مطالعات نوین پژوهشگران مشخص شد که ایجاد رابطه غیر رسمی و صمیمانه با کودک مانند گفتگو و حرف زدن در زمینه های مختلف در حین انجام کارهای دیگر به صورت مکرر سبب بهبود شرایط اجتماعی آن ها می شود.

در همین زمینه دکتر سوزان ایگان که سرپرستی این پژوهش ها را بر عهده دارد اظهار کرد: مطالعات و آزمایش های ما نشان می دهد که اگرچه مطالعه و خواندن کتاب روشی بسیار مفید برای ایجاد ارتباط با نوزادان است ولی این عمل سبب بالا رفتن مهارت های اجتماعی وی نشده و در عوض گفتگو با نوزاد به دلیل ایجاد رابطه ای دوطرفه سبب افزایش این مهارت های اجتماعی می شود.

منبع : هلث سایت

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار