موقعیت فعلی شما : خانه/آموزش و تحصیل/بین الملل
16891
۲۷ فروردین ۱۳۹۶

بالاگرفتن جنجال بر سر مهد کودک‌های اسلامی در اتریش

نشریه «بایبر» که در مورد اقلیت‌های دینی می‌نویسد، برای روشن شدن حقیقت، یک مأمور مخفی مسلمان را به عنوان مادری که می‌خواهد کودکش را ثبت‌ نام کند به این مهد کودک‌ها فرستاده اما در ۱۴ مهد کودک رجوع شده، نتیجه این تحقیق تأیید نشده است.

به گزارش کودک پرس، به نقل از پایگاه خبری «Malaysia Today»، عدنان اصلان، استاد دانشگاه وین که در ترکیه متولد شده و مقیم اتریش است، تحقیقی انجام داده که نتیجه آن سبب بروز این مناقشات شده است.

این تحقیق بر روی ۱۰ هزار کودک ۲ تا ۶ سال حدود ۱۵۰ مهد کودک اسلامی وین انجام گرفته که در آن‌ها همانگونه که انجیل در مهد کودک‌های مسیحی آموزش داده می‌شود، کودکان قرآن یاد می‌گیرند.

اصلان در نتیجه‌گیری این پژوهش، عنوان کرده است که حداقل یک چهارم این مهدکودک‌ها از سوی فرقه‌های محافظه‌کار اسلام مانند سلفیان و یا سازمان‌هایی که دین را نه یک موضوع خصوصی بلکه یک مسئله سیاسی و اجتماعی می‌دانند، اداره می‌شوند.

در پی انتشار نتایج این تحقیق، بحث بر سر اینکه این مهد کودک‌ها در حال ایجاد جوامع موازی هستند و یا حتی افراط‌گرایان خطرناک داخلی تربیت می‌کنند، بالا گرفته است.

خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: اصلان که یک محقق برجسته در حوزه آموزش اسلامی است، معتقد است که والدین کودکان خود را به این موسسات می‌فرستند تا در فضای اسلامی چند سوره قرآن بیاموزند اما نمی‌دانند که در حال جدا کردن آن‌ها از یک جامعه چندفرهنگی هستند.

البته بسیاری یافته‌های اصلان را رد کرده و روش تحقیق وی را زیر سؤال برده‌اند.

نشریه «بایبر» که در مورد اقلیت‌های دینی می‌نویسد، برای روشن شدن حقیقت، یک مأمور مخفی مسلمان را به عنوان مادری که می‌خواهد کودکش را ثبت‌ نام کند به این مهد کودک‌ها فرستاده اما در ۱۴ مهد کودک رجوع شده، نتیجه این تحقیق تأیید نشده است.

شورای شهر وین برای آرام کردن اوضاع، از راه‌اندازی یک پژوهش عمیق از سوی شش تیم تحقیقاتی قوی خبر داده که امسال منتشر خواهد شد.

اولین مسئله مشخص شدن تعداد مهد کودک‌های اسلامی وین است. وین ۸۴۲ مهد کودک ثبت شده دارد که ۱۰۰ مهد کودک کاتولیک و ۱۳ مهد کودک پروتستان را شامل می‌شوند اما تعداد مهد کودک‌های اسلامی مشخص نیست.

اتریش حدود ۹ میلیون جمعیت دارد که از سال ۲۰۱۵ بیش از ۱۳۰ هزار پناهجو را پذیرفته است.

سازمان‌های اسلامی اتریش که نماینده ۷۰۰ هزار مسلمان این کشور هستند، اعلام کردند که تحقیق ناقص اصلان سبب تشدید مشکلات مسلمانان شده است.

منبع: خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار