121377
۰۱ آذر ۱۳۹۶

رومینا زینالی؛ تنیسور ۱۲ ساله‌ای با ۲ عنوان قهرمانی در یک مسابقه کشوری

رومینا زینالی نوجوان ارومیه‌ای، قهرمان تنیس کشور و عضو تیم ملی تنیس زیر ۱۲ سال بوده که امسال در یک مسابقه کشوری ۲ عنوان قهرمانی کسب کرده است؛ وی طبق جدول رده‌بندی فدراسیون تنیس ایران در گروه سنی زیر ۱۲ سال دختران در سال جاری با ۸۸۵ امتیاز در رده نخست کشور قرار دارد.

به گزارش کودک پرس ، سال 1396، اوج موفقیت این ملی پوش نوجوان است و وی در این سال در رقابت های جایزه بزرگ سمنان علاوه بر کسب مقام قهرمانی در رده سنی زیر 12 سال، در رده سنی زیر 14 سال نیز عنوان قهرمانی را از آن خود کرده است.
وی همچنین در این سال با ترکیب تیم ملی نوجوانان تنیس دختران به مقام نایب قهرمانی تیمی غرب آسیا نائل شد و در مسابقات تنیس نوجوانان دختر سراسر کشور در کرمان نیز به مقام قهرمانی رسید.
آری برخی ها قهرمان به دنیا می آیند و مدالی جز گردن آویز طلا آنان را راضی نمی کند؛ این نوجوان ارومیه ای نیز با تشویق خواهر ورزشکار خود در 6 سالگی به تنیس روی آورد و استعداد و توانایی خود را در سال 1394 که 10 ساله بود، در این رشته ورزشی به رخ همگان کشید و در یزد نائب قهرمانی کشوری را از آن خود کرد.

 

رومینا زینالی که در سال 1384 در ارومیه متولد شده، پس از کسب مدال نقره کشوری در سال 1394 در یزد، در سال 1395 در ساری در رده سنی زیر 16 سال مقام سوم انفرادی کشور را به دست آورد.
زینالی در رقابت های جایزه بزرگ سمنان تحت مربیگری ‘خنو یادگاری’ هفت ساعت در مجموع بازی کرد و با وجود خستگی شدید و به اصرار حامی همیشگی اش/ خواهر خود/ دومین مدال طلا را در روزی به یادماندنی به دست آورد و تحسین جامعه ورزش را برانگیخت.

مجال گفت و گوی خبرنگار ایرنا با رومینا زینالی، علاقه وافر یک نوجوان دختر به یک رشته ورزشی سنگین را به نمایش می گذارد و عزم وی برای کسب سکوهای بین المللی را به تصویر می کشد.

 

سوال: چطور شد که برای نخستین بار راکت تنیس را به دست گرفتی؟
جواب: خواهر بزرگم که تنیسور بود مرا در 6 سالگی به فعالیت در این ورزش تشویق کرد.

 

سوال: کسب مدال را در چه سنی تجربه کردی؟
جواب: خوشبختانه اولین حضورم در 10 سالگی با کسب مقام سوم انفرادی در مسابقات کشوری در کرمانشاه در رده زیر 12 سال در سال 1394 شمسی همراه بود.

 

سوال: چه حسی پس از کسب نخستین مدال ورزشی داشتی؟
جواب: احساس خیلی خوبی داشتم که زیر نظر اولین مربی ام ‘مدونا نجاریان’، مدال برنز را بدست آوردم و بیشتر به این دلیل خوشحال بودم که توانسته بودم برای استان خود یک مدال قهرمانی کسب کنم.

 

سوال: چه زمانی مهم ترین موفقیت ورزشی ات را به دست آوردی؟
جواب: در سال 1396 در رقابت های جایزه بزرگ سمنان علاوه بر کسب مقام قهرمانی در رده 12 سال در 14 سال نیز قهرمان شدم؛ مربی ام ‘خنو یادگاری’ خیلی خوشحال بود و من سر از پا نمی شناختم. فکر نمی کردم زیر 14 اول بشوم چون پیش از آن بازی، مسابقه زیر 12 سال سه ست طول کشیده بود و از لحاظ جسمی خسته بودم اما با تشویق خواهرم پس از فقط نیم ساعت استراحت سه و نیم ساعت دیگر بازی کردم و قهرمان شدم!

 

سوال: آیا لبخند به لب تنیس بازی می کنی؟
جواب: اگر تنیسوری در زمین بازی استرس داشته باشد، حریف اش از اضطراب وی خوشحال می شود؛ من لبخندزنان به زمین تنیس وارد می شوم و با اعتماد به نفس راکت را به دست می گیرم تا بر تن حریف ام ترس بیافتد.

 

سوال: تا به حال مربی بر سرت داد کشیده است؟
جواب: بله بارها شده است. مربی وقتی سر بازیکن داد می کشد شاید آن موقع ناراحت بشود اما این حرکت در ذهن اش حک می شود تا اشتباهش را دوباره تکرار نکند. اوایل یادگیری، از مربی ام به خاطر تذکرهایش ناراحت می شدم اما با شرکت در مسابقات بیشتر فهمیدم همه آن تذکرها برای رفع نقاط ضعف ام بوده است.

 

سوال: خاطره جالبی از تنیس داری؟
جواب: در یکی از مسابقه ها مربی حریف ام به وی گفته بود تا داد و هوار به راه بیاندازد؛ حریف ام در آن بازی 2 بار راکت خود را شکست تا روحیه مرا تضعیف کند!

سوال: پس از باخت چگونه خودت را برای رقابت های بعدی آماده می کنی؟
جواب: پس از بازگشت از رقابت ها تلاش ام را مضاعف می کنم؛ با انگیزه بیشتری اشکالاتم را با کمک مربی ام رفع می کنم.

 

سوال: فکر می کنی بتوانی یک روز یک الگوی ورزشی موفقی بشوی؟
جواب: بله می توانم! من به شیوه تهاجمی بازی می کنم تا برای تماشاگران جذاب باشد؛ حتی اگر ببازم، ریتم بازی حریف را به هم نمی زنم و چه امتیاز بگیرم یا نه، به بازی خودم تمرکز می کنم. فکر می کنم اگر این شیوه بازی را ادامه بدهم به یک الگو تبدیل می شوم.

 

سوال: دوست داری یک روز مربی تیم ملی بشوی؟
جواب: نه دوست ندارم! علاقه دارم همیشه در سطح یک تنیس کشور باشم. میانه ای با مربیگری ندارم؛ دغدغه من حفظ جایگاه قهرمانی در کشور است به طوری که گاهی در خواب نیز تنیس بازی می کنم!

 

سوال: چه درسی می توان از ورزش تنیس یاد گرفت؟
جواب: بیشتر تنیسورها خوش اخلاق هستند چون این ورزش تنش کمی دارد؛ پس از پایان بازی تنیس تماشگر اغلب از نحوه دست دادن تنیسورها نمی تواند بازیکن برنده را تشخیص دهد چون حتی بازیکن بازنده در میدان از بازی لذت کافی را می برد.

 

سوال: ویژگی های یک تنیسور خوب چیست؟
جواب: یک تنیسور خوب باید سخت کوش و با اعتماد به نفس بوده و از لحاظ فیزیکی قوی باشد چون ممکن است مجبور شود بیش از هفت ساعت در یک مسابقه بازی کند. از طرفی یک تنیسور موفق باید فروتن باشد و زمانی که به شهرت رسید در برابر امضا دادن و عکس گرفتن مقاومت نکند!

 

سوال: چگونه قبل و در حین بازی از لحاظ روحی خود را آماده می کنی؟
جواب: من به ندرت به روانشناس نیاز پیدا می کنم. جملات مثبت را به خود تلقین می کنم. می گویم ‘ باید این این امتیاز را بگیرم’ و حین بازی فقط به پیروزی فکر می کنم. وقتی یک امتیاز را می گیرم بلافاصله به امتیاز بعدی فکر می کنم.

 

سوال: چگونه اعتراض خود را به داور نشان می دهی؟
جواب: جای توپ را نشان می دهم. اگر داور قبول نکند نیز مهم نیست؛ یک بازی متشکل از 2 ست 6 تایی است و یک امتیاز نتیجه بازی را عوض نمی کند!

 

سوال: سخن پایانی؟
جواب: یادگیری تنیس در یک بازه زمانی کوتاه ممکن نیست و باید از سخت کوشی و استعداد برخوردار بود؛ ‘صدف صادق وزیری’ در ایران و ‘سرینا ویلیامز’ /Serena Williams / و ‘ رافائل نادال /Rafael Nadal /’ در بین بازیکنان خارجی الگوهای من هستند به طوری که از شدت علاقه حتی در خواب با آنان عکس گرفته ام!

رئیس هیات تنیس آذربایجان غربی نیز گفت: رومینا زینالی یکی از نوجوانان مستعد، سخت کوش و بازیکنی تهاجمی است که تحت حمایت خانواده و مربی دلسوز خود و در سایه برنامه ریزی منسجم فعل خواستن را به توانستن تبدیل کرده است.
بهمن شکاری با اشاره به اینکه میدان های تنیس مطلوب استان شرایط را برای قهرمانی ورزشکارن مستعد فراهم کرده است، افزود: این نوجوان با پیگیری مداوم تمرین ها و حضور در اردوهای آمادگی توانسته است در سن کم قهرمانی را برای این استان به ارمغان بیاورد.
به گزارش ایرنا هیات تنیس آذربایجان غربی در سال 1350 تاسیس شد و در حال حاضر 400 تنیسور مرد، 100 تنیسور زن، چهار داور مرد و یک داور زن دارد.
برگزاری 2 دوره مسابقات سطح پنج جوانان جهان در آذربایجان غربی در سال های 1393 با حضور 11 کشور و 1395 با حضور 12 کشور از مهم ترین اقدام های ورزشی این هیات است.
آذربایجان غربی برای دومین سال پیاپی توانست در مسابقات تنیس قهرمانی دختران کشور قهرمانی کشور را از آن خود کند. تنیس بانوان استان قطب کشور است.

 

منبع: ایرنا

 

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار