159235
۱۹ خرداد ۱۳۹۷

موارد نقض حقوق کودک به سامانه کنوانسیون اعلام شود

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک از راه اندازی سامانه همگانی مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک به شماره ۳۰۰۰۳۶۳۶ خبر داد و گفت: شهروندان موارد نقض حقوق کودک را به این سامانه اعلام کنند.

به گزارش کودک پرس ، دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک از راه اندازی سامانه همگانی مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک به شماره ٣٠٠٠٣6٣6 خبر داد و گفت: شهروندان موارد نقض حقوق کودک را به این سامانه اعلام کنند.

محمود عباسی از مردم خواست تا موارد احتمالی وقوع نقض حقوق کودک و یا کودک آزاری را از طریق این سامانه، اطلاع رسانی کنند تا این مرجع در راستای رسالت های خود به منظور پیشگیری یا پیگیری اقدام کند.

 

وی میزان آگاهی شهروندان را در احتمال وقوع موارد نقض حقوق کودک و کودک آزاری مهم دانست و گفت: در این مساله نقش شهروندان بیش از پیش نمایان است؛ چراکه دستیابی به تضمین حقوق کودکان به کمک همه جانبه و همگانی نیاز دارد.

عباسی اظهار داشت: در روزهای اخیر خبرهای ناگواری از اطراف کشور در خصوص کودک آزاری به گوش می رسد که بخشی از آنها واقعی و بخشی صرفا موج سازی رسانه ای است.

وی ادامه داد: حتی مواردی که اخبار منتشرشده صحت دارد نیز زوایای موضوع به روشنی واضح نیست و مطالب ضد و نقیض فراوانی در مورد آنها به ویژه در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود؛ اما همین موارد هم فاجعه بار و دون شأن جامعه اسلامی ایرانی است به نحوی که کوچک ترین خدشه ای به حقوق کودکان این مرز و بوم دل هر شهروند مسئولی را به درد می آورد.دبیر مرجع ملی حقوق کودک یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران در سال 1372 به کنوانسیون حقوق کودک پیوسته است و بر اساس مصوبه هیات دولت در سال 1388 مرجع ملی حقوق کودک که تا پیش از آن در وزارت امور خارجه مستقر بود، به وزارت دادگستری منتقل شد تا به عنوان مرجعی ملی عهده دار وظیفه تمهید اجرای کنوانسیون یادشده باشد.

عباسی اضافه کرد: بر اساس تجویز آیین نامه موصوف، شورای هماهنگی دستگاه های اجرایی ذیربط متشکل از تقریبا تمام دستگاه هایی که مستقیم یا غیرمستقیم با حوزه کودکان و حقوق آنان ارتباط دارند، اعم از وزارتخانه های آموزش و پرورش، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان بهزیستی و وزارت ورزش و جوانان تشکیل شده است.

معاون وزیر دادگستری خاطرنشان کرد: ازجمله وظایف مرجع پایش و ارزیابی رعایت حقوق کودک در سطح ملی و تهیه گزارش در خصوص موارد نقض حقوق کودک بر اساس فرآیند مقرر در آیین نامه آن است.

وی ادامه داد: مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک می تواند در قالب شورای هماهنگی از دستگاه های گوناگون حاضر در شورا نسبت به پیگیری موارد نقض حقوق کودک اقدام کند.عباسی تصریح کرد: نباید از یاد برد که طبع حقوق کودک و اقتضای سن کودک به نحوی است که همواره نقض آن آثار به مراتب زیان بارتری دارد؛ از این رو پیشگیری از وقوع کودک آزاری حائز اهمیت به سزایی است.

 

 

 

منبع: ایرنا

 

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار