موقعیت فعلی شما : خانه/پزشکی و سلامت
16796
۲۱ فروردین ۱۳۹۶

پیامدهای بیدار کردن کودکان با اعمال اضطراب چیست؟

شیوا وکیلی روانشناس و مشاور گفت: باید توجه داشت که هرگز نباید کودک را با اضطراب از خواب بیدار کنید و مدام به وی نگویید که دیر به مدرسه می رسی، زیرا این رفتار موجب می شود تا رفتن به مدرسه برای کودک به یک تجربه پر استرس تبدیل شود.

به گزارش کودک پرس، شیوا وکیلی روانشناس و مشاور گفت: تغییر ساعت خواب و بیدار شدن صبحگاهی دانش آموزان خصوصأ کودکان کم سن‌تر در ایام مدرسه، یکی از مشکلات والدین است که موجب دیر رسیدن دانش آموزان به مدرسه می‌شود.

وی با بیان اینکه رفتار والدین و زود خوابیدن آن‌ها باعث ایجاد الگو پذیری مثبت برای فرزندان می شود، افزود: والدین باید وانمود کنند که خودشان خواب بوده و اگر کودک خوابش نبرد از او خواسته که در تخت خود بماند و برای جلوگیری از ترسیدن کودک از اتاق تاریک، چراغ خواب اتاق را برایش روشن کنید تا بدین ترتیب کودک پس از مدتی با عادت به این روند به تدریج با گذشت زمان در ساعت مشخص به اتاق خوابش رفته تا بخوابد.

وکیلی تصریح کرد: در مورد بیدار کردن کودک بهتر است با نظارت  والدین از ساعت زنگ دار استفاده شود و هنگام صبح زمانی که ساعت زنگ زد صبر کنید تا ابتدا فرزندتان به میل خود از خواب بیدار شود ولی در غیر این صورت او را به آرامی از خواب بیدار کنید.

این روانشناس در پایان گفت: روزهای اول برای این اقدام ممکن است کمی سخت باشد و فرزندتان به سختی از خواب بیدار شود اما باید توجه داشت که هرگز نباید کودک را با اضطراب از خواب بیدار کنید و مدام به وی نگویید که دیر به مدرسه می رسی، زیرا این رفتار موجب می شود تا رفتن به مدرسه برای کودک به یک تجربه پر استرس تبدیل شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار