136893
۰۸ بهمن ۱۳۹۶
مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خبر داد؛

کودکان کار و خیابانی در مراکز حمایتی-آموزشی ساماندهی خواهند شد

فریبا درخشان‌نیا مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از راه‌اندازی مرکز حمایتی آموزشی کودک و خانواده برای توانمندسازی و ساماندهی کودکان کار و خیابان و خانواده‌شان در این شهر خبر داد.

به گزارش کودک پرس ، فریبا درخشان نیا افزود: به محض اینکه از این قضیه مطلع شدیم، هماهنگی لازم با اداره کل بهزیستی استان لرستان در راستای پیگیری و مکاتبات لازم با شهرداری بروجرد انجام و گزارشات مربوطه اخذ شد.

وی با اشاره به وجود 48 مرکز حمایتی آموزش توانمندی و ساماندهی کودکان کار و خیابان در سراسر کشور، گفت: مقرر شده تا مراکز آموزش کودک و خانواده در سراسر کشور توسعه یابد چراکه طبق بررسی های انجام شده 90 درصد کودکان کار و خیابان دارای خانواده هستند.
به گفته وی، تعداد مراکز حمایتی آموزشی کودک و خانواده در سال 95، 22 مرکز بوده که در سال 96 به 48 مرکز افزایش یافته است.

 

**به روز رسانی آیین نامه ساماندهی کودکان کار و خیابان

مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در تشریح اقدامات انجام شده از سوی بهزیستی برای کودکان کار و خیابان در سال 96 گفت: آیین نامه ساماندهی کودکان کار و خیابان مصوب سال 84 هیات وزیران از سوی سازمان بهزیستی بروز رسانی و پیش نویس آن برای وزارت رفاه ارسال شده و بعد از بررسی های لازم برای تصویب به هیات وزیران خواهد رفت.
درخشان نیا خاطرنشان کرد: در آیین نامه به روز شده ، نقش تشکل های مردم نهاد پررنگ تر دیده شده است.
مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: همچنین ابعاد حمایت های روانی و اجتماعی برای کودکان کار و خیابان در نظر گرفته شده است.

 

**طرح همبستگی خلاق برای کودکان کار و خیابان

مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: جلسات مستمری از مردادماه امسال با نمایندگان سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه کودکان کار و خیابان در قالب طرح ‘همبستگی خلاق’ برگزار شده که همچنان نیز ادامه دارد.
درخشان نیا خاطرنشان کرد: پروژه ‘همبستگی خلاق’ برای توانمندتر کردن موسسات فعال در حوزه کودکان کار و خیابان، برنامه ریزی شده تا توانمندسازی خانواده های این کودکان و ساماندهی این مسأله اجتماعی بهتر از قبل انجام شود.
وی یادآور شد: این طرح تا پایان امسال در منطقه 15 تهران، عملیاتی خواهد شد. منطقه 15 تهران برمبنای شاخص هایی با مشاوره 20 تشکل مردم نهاد برای اجرای این طرح ، انتخاب شده است.
وی تصریح کرد: این طرح با توجه به محدودیت زمانی، کوتاه مدت بوده و در آن به تحقق برخی از شاخص های سلامت اجتماعی مانند اشتغال پدر خانواده و نشاط و اوقات فراغت کودک کار و خیابان توجه می شود.

 

**تلاش برای کاهش ساعات کار کودکان کار و خیابان

مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: یکی از اهداف مراکز حمایتی آموزشی کودک و خانواده ، حمایت های روانی اجتماعی از کودکان کار و خیابان و توانمندسازی خانواده و کودک است .همچنین کاهش ساعات کار کودکان از اهداف مورد توجه است.
درخشان نیا افزود: فراهم آوردن زمینه تحصیل ، طی کردن مسیر رشد و تکامل شخصیت، توجه به اوقات فراغت این کودکان و تأمین نشاط آنها از اهداف مراکز حمایتی و آموزشی کودک و خانواده است چراکه این کودکان در حقیقت دوران کودکی مناسبی را تجربه نمی کنند.
وی اضافه کرد: همچنین در بسته های حمایتی و سیاستی خود برای کودکان کار و خیابان ، بازنگری اساسی داشته ایم.

وی ، برگزاری کمپین رسانه ای و تولید کلیپ های انیمیشن با هدف ارتقای آگاهی جامعه درباره کودکان کار و خیابان را از دیگر اقدامات سازمان بهزیستی کشور برای این کودکان عنوان کرد و گفت: می خواهیم کرامت کودکان کار و خیابان نیز حفظ شود.

 

 

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار