129926
۰۵ دی ۱۳۹۶
در کارگاه دانش‌افزایی «نحوه تربیت نوجوان» بررسی شد:

شیوه‌های صحیح تربیتی در دوره نوجوانی

حجت‌الاسلام آقاجانی گفت: استادان و مربیان نباید نوجوانان را با دوران نوجوانی خود یا نوجوانان دیگر مقایسه کنند، زیرا هر فرد دارای ویژگی‌های اخلاقی متفاوتی است و روش مقایسه‌ای، جزو روش‌های غلط تربیتی به‌شمار می‌رود.

به گزارش کودک پرس ، حجت الاسلام محمدصادق آقاجانی، از کارشناسان مشاوره حوزه های علمیه، عصر امروز در کارگاه «دانش افزایی آسیب شناسی دوران نوجوانی»، در سالن جلسات کتابخانه مدرسه علمیه آیت‌الله آخوند(ره) همدان، گفت: نوجوانی دوره حساسی است و تغییرات این دوره، مسئله‌ای طبیعی است.

وی ادامه داد: استادان و مربیان نباید نوجوانان را با دوران نوجوانی خود یا نوجوانان دیگر مقایسه کنند، زیرا هر فرد دارای ویژگی های اخلاقی متفاوتی است و روش مقایسه ای، جزو روش های غلط تربیتی به شمار می رود.

این کارشناس مشاوره بیان داشت: خواب، خوراک و ورزش سه مقوله مهم در تربیت و تحصیل نوجوانان به ویژه طلاب نوجوان است که در محیط خوابگاهی، زندگی و تحصیل می کنند.

وی در ادامه افزود: کمال گرایی یکی از مشکلات و آسیب های دوره نوجوانی است. بعضی از نوجوانان فکر می کنند که باید همانند آیت الله بهجت(ره) یا فلان عالم دینی عمل کنند، به همین سبب دچار مشکلاتی خواهند شد.

حجت الاسلام آقاجانی ادامه داد: از دیگر آسیب های دوران نوجوانی، وابستگی به دوست و هم‌کلاسی است که باید مربیان تربیتی و استادان با رعایت نکات تربیتی، جلوی تشدید این مسئله را بگیرند.

وی در ادامه افزود: نوجوانی دوره حساسی است، بدین معنا که نوجوانان به شدت درگیر تفکر هستند، به همین سبب مربیان تربیتی باید به اصلاح فکری نوجوانان بپردازند.

کارشناس مشاوره در پایان با اشاره به دوره حساس بلوغ جنسی در نوجوانی، خاطرنشان کرد: دوره نوجوانی، دوره حساس رشد و بلوغ جنسی است و باید در این‌باره پاسخ صحیح به نوجوان داده شود.

منبع: خبرگزاری حوزه

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار