موقعیت فعلی شما : خانه/مشکلات تربیتی/مقالات
2905
۰۶ خرداد ۱۳۹۵

خجالت در کودکی، فوبیا در بزرگسالی

شخصیت والدین، سخت‌گیری آن‌ها و محیط خانواده از جمله علل خجالتی بودن کودکان است. در مناطقی که بیشتر فرهنگ مردم آن‌ درون‌گرا است چنین جوامعی ترجیح می‌دهند که کودکان باوقار و مؤدب تربیت کنند.

به گزارش کودک پرس   والدینی که خصلت دیکتاتوری دارند کودکانشان را در شرایط سخت و طاقت‌فرسا تربیت می‌کنند.مشاهده شده این دسته از کودکان اغلب کودکی نکرده و تجربه‌ای از دوران کودکی خود ندارند.

والدینی که به کودک خود اجازه ابراز وجود نمی‌دهند و وجود آن‌ها را نادیده می‌گیرند کودکانی خجالتی تربیت می‌کنند که برای از بین رفتن این حالت، والدین باید فرزندان خود را در شرایطی قرار دهند که مجبور شوند با دیگران صحبت کرده و با افراد چانه‌زنی کنند.

والدین باید برون‌گرا باشند و شرایطی را برای فرزند خود فراهم کنند که کودک وادار شود برای آن‌ها بازیگری کند، زیرا کودک می‌تواند در دنیای بازیگری موقعیت‌های مختلفی را تجربه کند .

کودکانی که خجالتی هستند در دوران مدرسه از قرار گرفتن در جمع فراری می‌شوند لذا؛ معلمان و مربیان آموزشی باید آن‌ها را در گروه‌های مختلف تقسیم‌بندی کنند تا حالت خجالتی بودن آن‌ها برطرف شود.

مراجعه به روان‌شناس آخرین گزینه درمان خجالتی بودن کودک است. افرادی که در بزرگسالی از قرار گرفتن در جمع فراری هستند و تنهایی را بر جمع ترجیح می‌دهند ریشه این حالت در کودکی آن‌ها است، چراکه تجربه یک استرس خاص باعث می‌شود کودک درون‌گرا شود و در این حالت نمی‌تواند برای رفع مشکل از دیگران کمک بخواهد.

والدین درصورتی‌که متوجه خجالتی بودن فرزند خود شدند به کودک زیاد توجه نکنند زیرا این امر کودک را حساس می‌کند البته ذکر این نکته حائز اهمیت است که خجالتی بودن کودک باید در همان دوران کودکی درمان شود .

علت اصلی تجربه فوبیا در بزرگسالی خجالتی بودن در دوران کودکی است. ریشه فوبیا (ترس مرضی) در بزرگسالی را باید در خجالتی بودن آن فرد در کودکی دنبال کرد.

 

 

 

منبع:    مهدپرتال 

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار