128437
۲۹ آذر ۱۳۹۶

دوران بارداری مادر همراه با بادام

یکی از در دسترس ترین مواد غذایی است که می توان همیشه مشتی از آن را همیشه الاخصوص در دوران بارداری در کیف نگاه داشت تا به هنگام گرسنگی یا ضعف در این دوران از آن به عنوان یک میان وعده سالم استفاده کرد.خوردن سالادی که روی آن بادام ریخته اید، یک میان وعده مناسب برای سه ماهه نخست بارداری می باشد.

به گزارش کودک پرس ،در میان آجیل ها بادام از جمله مغزهای بسیار سودمند برای سنین مختلف است. ابتدا ویژه کشورهای آسیایی و آفریقایی بوده و امروزه در بسیاری نواحی معتدل دنیا کشت می شود. پوسته بادام نباید شکاف یا تغییر رنگ داشته باشد. مغز بادام حاوی روغن است لذا باید برای پیشگیری از فاسد شدن آن، نباید در معرض هوا و در درجه حرارت بالا نگه داری شود.

بادام با پوست خیلی دیرتر از مغز بادام فاسد می شود و بادام خام بهتر از بادام بو داده قابل نگه داری است. برای نگه داری بادام به مدت طولانی، باید آن را در محیط خنک و خشک قرار داد. بادام پوست کنده را می توان تا چندین ماه در یخچال نگه داری کرد و برای نگه داری به مدت طولانی تر می توان آن را در فریزر (۱۸-) قرار داد. بادام تلخ حاوی نوعی سیانید به عنوان اسیدپروسیک و دارای عوارض کبدی است و نباید مصرف شود. در مجموع بادام از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و از اولین مواد غذایی است که می تواند در شروع غذای کمکی استفاده شود.

از آن جایی که خانم هایی که خشکبار مصرف می کنند کمتر دچار بیماری های روحی می شوند. یکی از در دسترس ترین مواد غذایی است که می توان همیشه مشتی از آن را همیشه الاخصوص در دوران بارداری در کیف نگاه داشت تا به هنگام گرسنگی یا ضعف در این دوران از آن به عنوان یک میان وعده سالم استفاده کرد.خوردن سالادی که روی آن بادام ریخته اید، یک میان وعده مناسب برای سه ماهه نخست بارداری می باشد.در خرید بادام دقت کنید تا بادام مانده نگیرید. بادام خام خوشمزه است، ولی اگر قصد خرید بادام بو داده و نمکی را دارید از تازه بودن آن مطمئن شوید، اما تا حد امکان بادام خام را خریداری نمایید.حواستان باشد بادامی که با مخلوطی از شکر، عسل و یا مواد نگهدارنده آغشته شده است (بادام سوخته) را تهیه ننمایید، زیرا دیگر برای رشد جنین همراهتان مناسب نیست.

سعی کنید تا بادام را درسته میل کرده و آن را پوست گرفته مصرف نکنید، چرا که پوست بادام حاوی مواد مغذی برای رشد جنین می باشد. بادام، مغزی مدافع است؛ بادام غنی از آنتی اکسیدان است که ترکیبات طبیعی آن با رادیکال های آزاد بدن شما و جنین همراهتان مبارزه می کنند. پوست بادام حاوی آنتی اکسیدان فراوانی است. محققان سطوح بالایی از چهار نوع مختلف فلاونول را یافتند که تاثیرات آنتی اکسیدانی مثبتی در بدن دارند و به عنوان خط دفاعی اولیه بدن در برابر رادیکال های آزاد عمل می کنند.

بادام را در جای خشک و خنک نگهداری نمایید و بدانید که بادام با پوست را برای مدت بیشتری می توان نگهداری کرد. بادام با پوست را می توان در کیسه ای در بسته درون یخچال یا فریزر قرار داد تا برای مدت بیشتری تازه بماند. بادام بر سلامت قلب تأثیر دارد؛ محققان رابطه ای بین مصرف بادام و سلامت قلب مبنی بر تاثیر بادام در کاهش کلسترول بد خون(LDL) و بالا بردن سطح کلسترول خوب خون (HDL) یافتند.در نتیجه، بادام گردش خون را بهتر می کند و اکسیژن و مواد مغذی بیشتری ر ا برای بدن فراهم می نماید.

میزان مصرف بادام درختی برای یک زن باردار در هر روز ۱۴ عدد است. به عنوان یک پیشنهاد بهتر است از بادام سنگی استفاده شود و روزی مقدار ۱۴ عدد بادام سنگی را شکسته و مغز آن را میل نمایید؛ زیرا مغز بادام های آماده ممکن است حاوی مواد دیگری جهت نگهداری و… باشد یا چون در معرض هوا قرار دارند ممکن است دارای آلودگی باشند و بادام سنگی به دلیل این که مغز آن توسط پوسته حفاظت می شود و فقط موقع خوردن پوسته آن شکسته می گردد سالم تر خواهد بود.

 

 

 

منع:فرزند پرتال

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار