9957
۰۴ مهر ۱۳۹۵

تغییرات چشم در بارداری را جدی بگیرید .

بروز مشکلات بینایی در ۹ ماه بارداری در اغلب موارد بی اهمیت و گذراست اما گاهی همین مشکلات کوچک به آسیب های بزرگی تبدیل می شود به نحوی که مراجعه به چشم پزشک ضروری است.

به گزارش کودک پرس پرس : بروز مشکلات بینایی در ۹ ماه بارداری در اغلب موارد بی اهمیت و گذراست اما گاهی همین مشکلات کوچک به آسیب های بزرگی تبدیل می شود به نحوی که مراجعه به چشم پزشک ضروری است.

 

تورم پلک :
تغییرات هورمونی در دوران بارداری می تواند باعث تورم پلک ها شود. این تورم خوش خیم و بدون عارضه است و فقط از نظر زیبایی مشکل آفرین می شود بنابراین اگر دچار تورم پلک شدید، حتما با پزشک تماس بگیرید تا مطمئن شوید دچار حساسیت یا افزایش فشارخون نیستید. درصورتی که دلیل تورم پلک این مشکلات باشد، درمان سریع ضروری است تا عارضه ای برای مادر و جنین به دنبال نداشته باشد. افزایش مصرف آب و کاهش مصرف نمک هم می تواند تا حدی به کاهش تورم کمک کند.
افتادگی پلک :
در دوران بارداری شاهد شل شدگی عضلات هستیم. گاهی این مشکل خود را در پلک بالا هم نشان می دهد. این حالت که اصطلاحا «پتوز» نامیده می شود، گرچه اهمیت چندانی ندارد اما به طورموقت می تواند باعث اختلال دید شود و ظاهر شخص را خسته جلوه دهد.
کاهش قدرت دید :
در دوران بارداری، گاهی مادرها از کاهش محدوده دید یا بدترشدن مشکلات بینایی شان شکایت می کنند.در خانم های نزدیک بین، ممکن است این مشکل تشدید شود. درصورتی که هیچ مشکل بینایی ای ندارید، بارداری مشکلی برایتان ایجاد نمی کند اما بهتر است در صورت بروز علایم بینایی، به چشم پزشک مراجعه کنید.ضایعات کوچک را می توان بلافاصله درمان کرد و اگر احتمال جداشدگی شبکیه وجود داشته باشد، با یک یا دو جلسه لیزر می توان از بروز این مشکل پیشگیری می شود.
 لکه خون در چشم :
درصورتی که خانم دچار مشکلات بینایی باشد، زایمان طبیعی می تواند باعث بروز لک های خونی کوچک در شبکیه اش شود که این موضوع خود عامل تاری دید است. این مشکل بعد از زایمان حل می شود اما مشاوره با چشم پزشک لازم است.
خشکی چشم :
خشکی چشم از ناراحتی های شایع در خانم های باردار است. استفاده از اشک مصنوعی می تواند تا حد زیادی تسکین دهنده باشد اما هرگز نباید این کار را سرخود انجام داد زیرا استفاده از برخی ترکیب ها در دوران بارداری ممنوع است. درصورتی که خانمی از لنز استفاده می کند و خشکی چشم باعث بروز مشکل در استفاده از لنز شده است، باید تا بعد از زایمان عینک بزند.
به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار