29541
۳۰ مهر ۱۳۹۶

ابزاری برای نگاه زیباتر به دنیا با ادبیات

نویسنده میهمان در نشست ادبی فرهنگ‌سرای مهر گفت: ادبیات در دوره‌ای از زمان مسیری را طی کرده که به بیان مستقیم اخلاقیات و نصیحت پرداخته در حالی که می‌توان از ادبیات به عنوان ابزاری برای نگاه زیباتر به دنیا بهره برد.

به گزارش کودک پرس، محمدرضا شمس نویسنده مجموعه داستان‌های کودک و نوجوان در نخستین ماه فصل پاییز میهمان کودکان و نوجوانان منطقه ۱۹ بود.

شمس در این نشست صمیمی گفت: نوشتن یک داستان همانند رسیدن یک میوه است که اگر کامل و رسیده نباشد مخاطب پسند نیست. تخیل در داستان یک اصل مهم است.
شمس با اشاره به این که متاسفانه در برهه‌ای از زمان، ادبیات و به طور ویژه ادبیات کودک و نوجوان مسیری را طی کرده که به نصیحت کردن و بیان مستقیم اخلاقیات می‌پردازد، بیان‌کرد: اگرچه بیان این موارد لازم و ضروری است اما من معتقدم باید با ابزار ادبیات به گونه‌ای زیباتر به دنیا نگاه و مسایل را بیان کرد.
وی افزود: همیشه یک حرکت از جایی آغاز می‌شود و در جایی به پایان می‌رسد؛ تلاش انسان‌ها نیز حرکت در مسیر کمال و رسیدن به آن است و مجموعه داستان‌ها سعی کردم این مفهوم را به خواننده منتقل کنم.
این نویسنده بیان کرد: در دنیای امروز بیشتر دچار روزمرگی شده‌ایم و در کتاب‌هایم سعی می‌کنم به مخاطب این پیام داده شود که می‌توان با خلاقیت، از روزمرگی به زندگی متفاوت‌تری دست یافت.
شمس گفت: پیشرفت کشورها در گرو میزان مطالعه افراد آن جامعه است و این شامل کتاب‌های غیر درسی نیز می‌شود اما متاسفانه گاهی پدرها و مادرها از این که فرزندشان کتاب غیر درسی بخواند ابراز نگرانی می‌کنند.
در ادامه اعضای کودک و نوجوان حاضر در این نشست به بیان برداشت و تحلیل خود درباره داستان «دماغ آدم برفی» پرداختند.
نویسنده: محمد دماوندی
به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار