نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در سالهای اخیر ساخت و تولید برنامههایی که مخصوص کودک و نوجوان باشد آنطور که باید مورد توجه برنامهسازها قرار نگرفته است؛ هرچند به نظر میرسد در دهه ۷۰ شرایط ساخت برنامه برای کودکان و نوجوانان بهتر از سالهای اخیر بوده و در حال حاضر سرمایهگذاران ترجیحشان ساخت و تولید برنامه، فیلم و سریال برای گروههای سنی بالاتر از کودک و نوجوان است؛ با وجود این محتوای تولید شده در این زمینه در مقایسه با سالهای گذشته بهتر بوده و از حالت شعارگونه و به قول معروف گلدرشت خارج شده است؛ چون صاحبنظران بر این عقیده هستند که لازم است مسائل گوناگون بهویژه مسائل دینی، مذهبی و عقیدتی در سنین پایین و قبل از هفت سال بهصورت سطحی گفته شود؛ بنابراین باید برنامههایی ساخته شود که بتواند بهخوبی صورت این قضایا را به مخاطب کودک نشان دهد.
به گزارش کودک پرس ،اما برنامهسازها و سرمایهگذاران بزرگ در این زمینه ورود نمیکنند. در همینباره با زهرا صالحینیا، پژوهشگر حوزه کودک و رسانه بهدنبال پاسخ این سوال بودیم که محتوای مناسب برای ساخت برنامه بهویژه برنامههای دینی چطور باید تهیه و به تصویر کشیده شود.
برای کودکان زیر ۷سال، دانستن صورت دین کافی است
زهرا صالحینیا به عنوان پژوهشگر حوزه کودک و رسانه در رابطه با سن آموزش مفاهیم دینی معتقد است: «اگر بخواهیم کودکی با ائمه انس بگیرد بهتر است فضا برای چنین انسی مهیا باشد. مثلا اینکه بداند جایی مانند حرم امامرضا(ع) وجود دارد که با رفتن به آنجا به او خوش میگذرد؛ تا قبل از هفتسالگی برایش کافی است. بعد از آن است که میتوان او را با شخصیت امامرضا(ع) آشنا کرد و از او گفت.