2240
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵

تاثیر استرس بر رژیم غذایی بانوان باردار

استرس، اضطراب، خستگی و دیگر ویژگی‌های روانشناختی ممکن است بر انتخاب غذا توسط زنان باردار تاثیر گذارد.

به گزارش کودک پرس    رژیم غذایی یک مادر بر تکامل سالم جنین او و سلامت نوزادش تاثیر می‌گذارد. این اولین مطالعه انجام شده برای بررسی فاکتورهای روانی بر رژیم غذایی دوران بارداری است. زنانی که بیشتر احساس خستگی می‌کنند، استرس بیشتری دارند و مضطرب‌ترند، بیشترغذا می‌خورند و بویژه کربوهیدرات مصرف میکنند. در حالی که خوردن غذای بیشتر منجر به افزایش ریزمغذی‌های مهم می‌شود، باعث کاهش دیگر عوامل مانند فولات (اسید فولیک) و ویتامین “C” می‌گردد.

زنانی که طی دوران بارداری خستگی بیشتری داشتند، غذاهای انرژی‌زا و روی بیشتری هم مصرف می‌کردند، اما دریافت اسید فولیک کمی داشتند.

زنانی که بیشتر دچار استرس بودند نان و غذاهای مختصر حاوی چربی‌ها، پروتئین‌ها، آهن و روی بیشتری مصرف می‌کردند. زنان باردار مضطرب هم مصرف ویتامین “C” کمتری داشتند.

 

 

منبع:    مهدپرتال

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار