نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
از ابتدای اپیدمی ویروس کرونا تاکنون ۲ میلیون کودک در جهان به کووید ۱۹ مبتلا شدهاند که نیمی از این موارد طی یک ماه گذشته و به دنبال شیوع کرونای انگلیسی ثبت شدهاند
به گزارش کودک پرس ،در حالیکه نگرانیها نسبت به آغاز پیک چهارم و شیوع کرونای موسوم به انگلیسی در برخی از استانهای کشور در حال افزایش است، یکی از معاونان وزارت آموزش و پرورش با اعلام اینکه تلاش این وزارتخانه، برگزاریآزمونهای حضوری برای پایههای اول و دوم است نگرانی بیشتری را در میان والدینی که کودکانشان در این سنین تحصیل کرده و از سوی دیگر میدانند که نوع جهشیافته کرونا نیز ممکن است فرزندان آنها را مبتلا کند، دامن زد.
سال گذشته در چنین روزهایی بود که سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تعطیل مدارس تا پایان سال خبر داد و پس از آن نیز با انتقال آموزشهای معمول در مدارس به بسترهای الکترونیک، مجازی و تلویزیون و اختیاری کردن حضور دانشآموزان تا امروز، هم معلمان و هم دانشآموزان در محیط امن خانههای خود به دور از کرونا بودند. اگرچه در مقاطعی از سال مانند خردادماه و مهرماه که موسم امتحانات فصلی دانشآموزان و بازگشایی مدارس است آموزش و پرورش در تلاش برای حضور دانشآموزان در کلاسهای درس بود اما هر بار با مخالفتهای گسترده از سوی جامعه پزشکی، نمایندگان مجلس و برخی اعضای شورای عالی آموزش و پرورش از این اقدام عقب نشینی کرد.
رضوان حکیمزاده با بیان اینکه اطمینان از یادگیری مهارتهای اساسی اولویت وزارت آموزش و پرورش برای فرایند آموزش در دوره ابتدایی است، گفت: «مقوله اصلی در دوره ابتدایی، اطمینان از یادگیری است و اهمیت آموزش مهارتهای یادگیری در پایههای حساس نظیر اول و دوم دوچندان است.»
کرونای انگلیسی و مدارس اگرچه اینبار معاون آموزش و پرورش به صورت مستقیم سخنی از بازگشایی مدارس به میان نیاورده است اما امتحانات حضوری دانشآموزان در این برهه زمانی که ویروس جهش یافته کرونا در استانهای مختلف در حال شیوع بوده و استانی مانند خوزستان را در بحران فرو برده است معنایی جز بازگشایی مدارس و مواجهه مستقیم دانشآموزان با بیماری را نمیدهد.
بیرجندینژاد تاکید کرد: «بازگشایی مدارس حتی به صورت محدود نه تنها کمکی به برطرف کردن مشکلات آموزشی نخواهد کرد بلکه با شیوع بیشتر کرونا باعث ایجاد مشکلات و تبعات بیشتر برای دانشآموزان، معلمان و خانوادههای آنان خواهد شد. با توجه به خطر شیوع کرونای انگلیسی با بازگشایی دوباره مدارس به شدت مخالفیم و معتقدیم این کار موجب شیوع این بیماری میشود.»
تعطیلی مدارس در استانها این سخنان در حالیست که در انگلستان، این ویروس جهشیافته بسیاری از مدارس را به تعطیلی کشانده است. با این حال در برخی استانهای کشور مانند قم مقامات استانی تعطیلی مدارس تا پایان سال را اعلام کردهاند. در همین راستا روز چهارشنبه ششم اسفندماه بهرام سرمست، استاندار قم با تاکید بر غیرحضوری بودن مدارس استان تا پایان سال جاری، گفت: «با توجه به وضعیت کرونایی، مدارس استان قم تا پایان سال بازگشایی نمیشوند و مراکز آموزشی بهصورت غیرحضوری فعال خواهند بود. در مساله کرونا تنها چیزی که برای ما اهمیت دارد حفظ جان و سلامت مردم است و به همین دلیل مدارس فقط به صورت غیرحضوری باید فعالیت داشته باشند.»
مدارس و اولویت واکسن کرونا
با توجه به این شرایط به نظر نمیرسد اینبار نیز آموزش و پرورش بتواند موضع خود را عملی کرده و دانشآموزان را در این وضعیت به پشت نیمکتها چه برای آموزش و چه برای آزمون بازگرداند.
Δ