موقعیت فعلی شما : خانه/پزشکی و سلامت
220705
۰۲ بهمن ۱۳۹۹

تأثیر کرونای انگلیسی بر کودکان و نوجوانان

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه کرونای انگلیسی در مقایسه با ویروس قبلی کرونا میزان ابتلای بیشتری در افراد زیر ۲۰ سال دارد، گفت: این موضوع بدان معنا نیست که ویروس جهش یافته کودکان و نوجوانان را بیشتر از بزرگسالان مبتلا می‌کند.

به گزارش کودک پرس ،مسعود مردانی، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، در مورد کرونای انگلیسی و تأثیر آن بر کودکان گفت: اینکه گفته می‌شود کرونای جهش یافته، کودکان را بیشتر از بزرگسالان مبتلا می‌کند صحیح نیست بلکه این ویروس جدید در مقایسه با ویروس قبلی که کودکان و افراد زیر ۲۰ سال را کمتر مبتلا می‌کرد، می‌تواند افراد زیر ۲۰ سال را  نیز مانند بزرگسالان مبتلا کند.

وی افزود: در واقع می‌توان گفت کرونای انگلیسی نسبت به کرونای قبلی افراد زیر ۲۰ سال را بیشتر گرفتار می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: این ویروس جهش یافته از نظر میزان مرگ و میر و علایم بیماری با ویروس قبلی کرونا تفاوتی ندارد، اما میزان سرایت آن ۵۰ تا ۷۰ درصد بیشتر است. چنانچه این ویروس در کشور شیوع پیدا کند، تعداد بیشتری را مبتلا می‌کند. هنگامی که جمعیت بیشتری مبتلا شوند امکان اینکه تعداد موارد مرگ نیز بیشتر شود، وجود دارد.

مردانی در مورد آخرین وضعیت بیماری کرونا در کشور نیز گفت: متأسفانه موارد جدید بیماری کرونا مجددا در حال افزایش بوده و شاهد پیک جدیدی خواهیم بود. این نشان می‌دهد که مردم به دلیل خستگی یا کم حوصلگی دوباره سفر‌های متعدد را آغاز کرده‌اند و اخباری که از شهر‌های جنوبی کشور مانند قشم و کیش می‌رسد حاکی از این موارد است.

وی یادآور شد: وضعیت روز‌های آینده کشور از نظر شیوع کرونا به میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اجرای محدودیت‌ها بستگی دارد. اگر محدودیت‌ها برداشته شده یا کمرنگ شود امکان اینکه دوباره به وضعیت سخت شیوع کرونا مانند تابستان یا اوایل پاییز بازگردیم، بسیار زیاد است؛ به خصوص اینکه با خطر ویروس جهش یافته کرونا نیز مواجه هستیم، اما اگر سختگیری‌ها ادامه پیدا کند می‌توانیم روند کاهشی را ادامه دهیم.

این متخصص عفونی یادآور شد: افراد نباید فکر کنند که کرونا رو به پایان است، اگرچه دو هفته قبل موارد روند ابتلا و مرگ و میر بیماری کاهش پیدا کرده بود اما دوباره شاهد افزایش موارد مختلف بیماری هستیم.

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار