نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
کارگردان سریال «حکایتهای کمال» گفت: اگر قرار است برای گروه سنی کودک و نوجوان فیلمسازی کنیم، حتماً باید از روانشناسی کودک مطلع باشیم، زیرا کنشهای رفتاری کودکان کاملاً متغیر است و به سادگی قابل پیشبینی نیست. بنابراین ضرورت دارد فیلمساز در این زمینه اطلاعات کافی داشته باشد.
به گزارش کودک پرس ، قدرتالله صلح میرزایی، کارگردان سریال «حکایتهای کمال»، با بیان اینکه این سریال بر اساس کتابی با همین نام ساخته شده، اظهار کرد: سالها پیش کتابی را به نام حکایتهای کمال خواندم که نویسنده آن محمد میرکیانی بود. این کتاب ظرفیتهای فراوانی برای فیلمسازی دارد. البته این سخن را به عنوان فیلمساز مطرح نمیکنم، بلکه بهعنوان فردی که کتابهای گوناگونی در حوزه کودکان نوشته است این نکته را بیان میکنم، زیرا در این کتاب روابط شخصیتهای داستان بسیار جذاب و باورپذیر است و تماشاگر آن را با تمام وجود میپذیرد. به همین جهت قبل از شروع مراحل ساخت جلسات متعددی با نویسنده داشتم تا فیلمنامه مطلوبی نوشته شود.
دشواری ساخت لوکیشن
صلحمیرزایی تأکید کرد: جلب رضایت مخاطب در شرایط فعلی بسیار سختتر از گذشته است، چون در گذشته تنوع محصول وجود نداشت. برای همین نگه داشتن تماشاگر بسیار سخت است. عدهای معتقد بودند ساخت این سریال ریسک زیادی دارد، زیرا قصه ظرفیت پخش تلویزیونی ندارد اما من به فیلمنامه این اثر ایمان داشتم. به همین جهت حکایتهای کمال را مقابل دوربین بردم و اکنون هم از ساخت آن رضایت خاطر دارم.
واقعنگری یکی از عناصری بود که روی آن تأکید فراوانی داشتم زیرا دوست نداشتم دچار شعارزدگی شوم، درصورتیکه آثاری که در دهه ۴۰ یا ۵۰ میگذرد به سادگی این ظرفیت را دارد تا گرفتار شعارزدگی شود. بهخصوص در زمینه موضوعات سیاسی به راحتی میتوانست این اتفاق رخ دهد، ولی حساسیت روی فیلمنامه این اثر را از این آسیب دور نگه داشت
این فیلمساز اضافه کرد: واقعنگری یکی از عناصری بود که روی آن تأکید فراوانی داشتم زیرا دوست نداشتم دچار شعارزدگی شوم، درصورتیکه آثاری که در دهه ۴۰ یا ۵۰ میگذرد این ظرفیت را دارد تا گرفتار شعارزدگی شود. به خصوص در زمینه موضوعات سیاسی به راحتی میتوانست این اتفاق رخ دهد، ولی حساسیت روی فیلمنامه این اثر را از این آسیب دور نگه داشت. نکته دیگر درباره پیامرسانی اثر است. حکایتهای کمال هر چه را میخواست بیان کند در قالب اخلاقیات و رفتارهای انسانی نشان میدهد. به همین جهت مخاطب آن را بدون قضاوت میپذیرد.
Δ