یونیسف نسبت به افزایش سربازان کودک در سودان جنوبی اظهار نگرانی کرد

یونیسف اعلام کرد از آغاز سال 2016 تاکنون بیش از 650 کودک از سوی نیروها و گروه‌های مسلح در سودان‌جنوبی به خدمت گرفته شده‌اند.

به گزارش کودک پرس   ، ‌بر اساس آمار یونیسف وابسته به سازمان ملل،‌ حدود ۱۶۰۰۰ کودک از زمان آغاز درگیری‌ها در سال ۲۰۱۳ در سودان‌ جنوبی از سوی گروه‌های مسلح در این کشور به خدمت گرفته شده و ۱۷۷۵ تن از این کودک‌سربازان سال گذشته آزاد شدند.

جاستین فورسیت، معاون مدیر اجرایی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) گفت: در این مقطع پرمخاطره کنونی در تاریخ کوتاه سودان‌جنوبی، یونیسف نسبت به افزایش محتمل به کار گیری کودک-سربازان توسط گروه‌های مسلح در این کشور نگران است.

توافق‌نامه اوت ۲۰۱۵ که با هدف خاتمه دادن به درگیری‌ها در سودان‌جنوبی امضا شده بود، در ماه ژوییه کاملا نقض شد و به رغم این توافق‌ آتش‌بس ، گزارش‌هایی مبنی بر تشدید درگیری‌های قومی میان شبه‌نظامیان  مطرح شده اند.

منبع:    ایسنا