126494
۲۳ آذر ۱۳۹۶

۶ اصل درباره غذای مادران پس از زایمان

آیا خانم‌ها پس از زایمان و تولد کودک باید غذاهای خاصی بخورند؟ آیا باید از مواد خوراکی خاصی پرهیز کنند؟ نظرات یک متخصص زنان و زایمان را در این باره بخوانید.

به گزارش کودک پرس ، آیا خانم‌ها پس از زایمان و تولد کودک باید غذاهای خاصی بخورند؟ آیا باید از مواد خوراکی خاصی پرهیز کنند؟

 

نظرات یک متخصص زنان و زایمان را در این باره بخوانید.

 

۱- پرهیز از مصرف غذاهاى نفاخ (حبوبات، سبزیجات خام مثل کلم، میوه هایى مثل سیب، پرتغال و…) و همچنین مصرف لبنیات برای خانم‌هایی که به لبنیات واکنش‌هایی مانند نفخ، یبوست و… دارند نیز باید محدود گردد.

۲- استفاده از غذاهای ملین مانند زیتون، روغن زیتون، سبزیجات پخته، برخی از کمپوت‌ها به همراه هر وعده غذایى.

۳- استفاده از غذاهای سبک و پر انرژی.

۴- بدن مادری که از شیر خود برای نوزادش استفاده می‌کند نیازمند مایعات فراوانتری است که بهترین این مایعات «آب» است. توصیه می‌شود مادر برای جبران مایعات از دست رفته چندین لیوان آب بنوشد.

۵- پرهیز از مصرف غذاهای چرب مانند فست فود‌ها و برخی از خورشهای چرب.

 

۶- به منظور افزایش شیردهى توصیه اکید بر ایجاد محیط آرام و بدون استرس براى مادر است. ممکن است سوالات متعددى در این زمینه پیش آید که کدام نوع غذا منجر به افزایش شیر مادر می‌شود. باید به این نکته اشاره کرد که تاثیر مواد غذایی مختلف در افراد متفاوت است و با کمی توجه به نوع مصرف مواد غذایی می‌توان به این نتیجه دست یافت.

 

دکتر فریبا رضایی/ جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی

 

منبع: سلامت آنلاین

 

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار