22115
۲۸ مرداد ۱۳۹۶

رابطه تمایل به شیرینی جات در زمان حاملگی و ابتلای کودک به آلرژی

مطالعه بیش از ۹ هزار جفت مادر-بچه در بریتانیا نمی‌تواند یک رابطه علت و معلولی را ثابت کند. با این حال محققان دریافتند کودکان مادرانی که در ۲۰ درصد بالای مصرف قند در طول بارداری قرار داشتند، تا ۷ سالگی، ۳۸ درصد بیشتر از دیگران به یک آلرژی و ۷۳ درصد بیشتر به دو آلرژی یا بیشتر مبتلا می‌شدند.

به گزارش کودک پرس ، تحقیق جدیدی بیان می‌کند که مصرف بیش از حد شکلات، شیرینی و نوشابه در طول بارداری ممکن است ضرر ناخواسته‌ای داشته باشد و آن مستعد کردن کودک به آسم و آلرژی است.

مطالعه بیش از ۹ هزار جفت مادر-بچه در بریتانیا نمی‌تواند یک رابطه علت و معلولی را ثابت کند. با این حال محققان دریافتند کودکان مادرانی که در ۲۰ درصد بالای مصرف قند در طول بارداری قرار داشتند، تا ۷ سالگی، ۳۸ درصد بیشتر از دیگران به یک آلرژی و ۷۳ درصد بیشتر به دو آلرژی یا بیشتر مبتلا می‌شدند.

 

این کودکان در ۷ سالگی از نظر آلرژی‌های شایع مورد ارزیابی قرار گرفتند.

 

محققان دریافتند که این کودکان در مقایسه با کودکان زنانی که مصرف شکر کمی داشتند، دو برابر بیشتر به آسم آلرژیک دچار می‌شدند.

 

تیم محققان بریتانیایی تأکید کرد که این رابطه حتی پس از در نظر گرفتن مصرف قند خود کودکان، پابرجا ماند.

 

سیف شاهین، استاد دانشگاه کویین مری لندن، گفت: «ما نمی‌توانیم بر پایه این مشاهدات بگوییم که مصرف زیاد قند مادران در حاملگی به طور قطع باعث آلرژی و آسم آلرژیک در کودکان می‌شود. با این حال، با توجه به مصرف بیش از حد قند در غرب، قطعاً به بررسی بیشتر این فرضیه با فوریت خواهیم پرداخت.»

 

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار