موقعیت فعلی شما : خانه/پزشکی و سلامت/کودک پلاس
187125
۱۰ آذر ۱۳۹۷

خوابی که فراموشی می‌آورد

امروزه با ورود فضای مجازی به زندگی بسیاری از افراد خود را از خواب شب که بزرگترین نعمت است، محروم کرده‌اند و شب زنده‌داری و گشت‌زنی در فضای مجازی به یک سبک زندگی به ویژه برای نسل نوجوان و جوان تبدیل شده است.

به گزارش کودک پرس ، بروز اختلال خواب فقط به یک گروه ویژه جامعه منحصر نیست بلکه این مسأله در بین کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به وضوح مشاهده می‌شود و مهمترین علت آن توجه بیش از حد جوانان به دنیای اینترنت است و همین عامل باعث شده ساعات خواب افراد بهم خورده و گاهی دچار خواب هلاکت شوند.

یک متخصص طب‌سنتی در همدان درباره خواب هلاکت به خبرنگار ایسنا گفت: خواب دم غروب در طب سنتی ایران معروف به خواب هلاکت است.

رجبعلی خزائی با بیان اینکه خوابیدن هنگام غروب آفتاب به ویژه در فصل پاییز بسیار برای بدن مضر است، اظهار کرد: علت نامگذاری این نوع خواب به خواب هلاکت این است که فرد در این حالت وقتی از خواب بیدار می‌شود برای مدتی ذهنش پاک شده و اتفاقات روز را به خاطر نمی‌آورد.

وی با تأکید بر اینکه خواب در هنگام غروب سودا را در بدن افزایش می‌دهد، تصریح کرد: این خواب باعث بدخلقی می‌شود و به دنبال آن بروز رفتارها و اختلالات روانی از دیگر مضرات این نوع خواب است.

 

این متخصص طب‌سنتی خاطرنشان کرد: کُند ذهنی، فراموشی، افسردگی، سکته مغزی، حملات تشنجی و کوتاهی عمر از جمله خطرات خواب هنگام غروب است.

 

 

 

 

منبع: ایسنا

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار