رئیس جمعیت هلال احمر کلاله در شرق استان گلستان اعلام کرد : با فوت یک نوجوان ۱۶ ساله دیگر از مصدومین حادثه رانندگی بخش گلیداغ از توابع شهرستان مراوه تپه، تعداد کشته شدگان این حادثه به دونفر افزایش یافت.
به گزارش کودک پرس ، عبدالحمید قلی دهنه یادآور شد: در حادثه رانندگی که عصر روز پنچشنبه بین دو دستگاه موتورسیکلت و یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ درمحور مرکز بخش گلیداغ به روستای یانبلاغ از توابع شهرستان مراوه تپه، به وقوع پیوست، یک نوجوان ۱۶ساله که هدایت موتورسیکت را به عهده داشت از روبرو با سواری پژو به شدت تصادف کرده و در دم جان سپرده بود.
وی ادامه داد: با حضور نیروهای اورژانس و پایگاه امداد جاده ای چاتال در محور کلاله – مراوه تپه ، پس از انجام کمک های اولیه به هشت نفر مصدوم این حادثه، آنان به بیمارستان کلاله انتقال داده شدند.
رئیس جمعیت هلال احمر کلاله گفت: با فوت نوجوان ۱۶ ساله دیگر از بین مصدومین بستری دربیمارستان، فوتی های این حادثه رانندگی به دو نفر نوجوان ۱۶ساله افزایش یافته و ۷ نفر هم مصدوم دارد.
شهرستان مراوه تپه شامل دو بخش مرکزی و گلیداغ با بیش از ۶۲ هزار نفر جمعیت، در منتهی الیه شرق استان گلستان واقع است.
منبع: ایرنا
ارسال نظر