171609
۲۸ مرداد ۱۳۹۷

تشکیل پرونده سلامت برای ۷۳۵ کودک کار

مدیرعامل شرکت شهر سالم گفت: تاکنون ۷۳۵ پرونده سلامت برای کودکان کار در تهران تشکیل شده است.

به گزارش کودک پرس، حمید چوبینه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شرکت شهر سالم در دوره مدیریت جدید و در راستای مسئولیت اجتماعی‌ که برای خود تعریف کرده و برنامه و طرح ویژه‌ای برا ی حفظ سلامت و بهداشت کودکان کار و خیابانی دارد، گفت: این شرکت به عنوان مدافع سلامت و امنیت بهداشتی کودکان کار و خیابان و به منظور کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، پرونده سلامت برای این کودکان تشکیل می‌دهد.

وی ادامه داد: تاکنون 735 پرونده سلامت برای کودکان کار در تهران تشکیل شده است. شهرداری که نوعی سرپرستی این کودکان را بر عهده دارد با کمک خیرین پایش سلامت به صورت رایگان برای آنها انجام می‌شود و باید به کمک دستگاه‌های ذیربط دغدغه پایش سلامت کودکان کار رفع شود.

مدیرعامل شرکت شهر سالم به استفاده از نتایج تحقیقات و پژوهش‌‌های علائم حوزه پزشکی، سلامت و درمان اشاره کرد و افزود: به همین منظور برقراری ارتباط منظم با جامعه علمی و آکادمیک در دستور کار قرار دارد.

چوبینه از راه‌اندازی نخستین مرکز جامع تشریح و پیشگیری از سرطان شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین برنامه‌های ما اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی برای اصلاح سبک زندگی به

 در حال حاضر بیش از 40 درصد ساختمان‌های درمانگاه‌های شرکت شهر سالم قدیمی هستند و استانداردهای لازم برای فعالیت‌های ما را ندارند که تلاش می‌کنیم با گرفتن فضای مناسب درمانگاه‌هایی با استانداردهای مناسب را ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: البته ما استانداردها را در سطح بالا تعریف کرده‌ایم تا خدماتی که به پرسنل شهرداری تهران و شهروندان ارائه می‌کنیم در سطح بالایی باشند. بی تردید ما شهروندان تهرانی و همکاران خود را شایسته خدماتی با کیفیت بسیار بالا می‌دانیم.

 

چوبینه در ادامه با اشاره به وضعیت سلامت در سطح کشور گفت: وضعیت سلامت کشور مشکلات بسیاری دارد اما در سال‌های گذشته که طرح عظیم حوزه سلامت توسط دولت مطرح شد خدمات ویژه‌ای برای هموطنان در نظر گرفته شد که می‌توان از آن به عنوان اتفاقی بزرگ یاد کرد. به شکلی که ظرف سال‌های گذشته توانستیم خدمات سلامت را در کشور توسعه دهیم و بار درمانی را دولت توانست به عهده بگیرد. در همین مسیر دفترچه‌های بیمه معنای درست‌تری پیدا کردند البته هنوز مشکلاتی در این حوزه بر سر راه دولت وجود دارد که دولتمردان در تلاش هستند آنها را حل و فصل کنند. باید درآمدها و بودجه‌های مناسب‌تری را برای این حوزه در نظر بگیریم.

وی افزود: 250 هزار نفر از پرسنل شهرداری تهران به نوعی از اقشار پایین جامعه محسوب می‌شوند. پرسنلی همانند کارگران خدماتی که برای ارائه خدمات بهتر به این عزیزان شرکت شهر سالم ایجاد شد که در حقیقت فلسفه شکل گیری آن ارائه خدمات شایسته به این پرسنل بود. در کنار این موضوع خلاءها و کمبودهایی که در حوزه خدمات درمانی در شهر تهران وجود داشت توسط مراکز درمانی شهرداری تهران به نوعی پوشش داده شد. در حقیقت ما در کنار وزارت بهداشت و سازمان‌های مربوطه بخشی از ارائه این خدمات را بر عهده گرفته‌ایم.

وی تاکید کرد: شرکت شهر سالم در جهت ارائه خدمات مناسب‌تر به شهروندان جنوب و جنوب شرق تهران آمادگی لازم را دارد تا با ایفای نقش تسهیل گری بتواند در جهت تحقق این مهم گام بردارد. یکی از حرفه‌ای ترین خدمات تخصصی که ظرف سال‌های گذشته در شهرداری تهران انجام شده است موضوع سلامت بوده که شهرداری توانسته به این حوزه ورود پیدا کند و خدمات شایسته‌ای را نیز به شهروندان و پرسنل خود ارائه کرده است.

 

وی درباره موضوع واگذاری درمانگاه‌های این شرکت به بخش خصوصی نیز گفت: خدماتی که ما ارائه می‌کنیم از کیفیت بالایی برخوردار است و دلیلی برای واگذاری درمانگاه‌های خود به بخش خصوصی نمی‌بینیم. ضمن آنکه این شرکت بدهکار نیست تا نیاز به فروش ساختمان‌های خود داشته باشد. البته در جهت ارتقاء و بهبود کیفیت برخی خدمات این شرکت ممکن است واگذاری به بخش خصوصی را در برخی خدمات داشته باشیم اما اینکه کل بحث درمان پرسنل خود را واگذار کنیم چنین چیزی نخواهد بود.

وی ادامه داد: در جهت تکریم و ایجاد شناسنامه الکترونیکی پرسنل مشغول گفت‌وگو با شرکت‌هایی هستیم تا بتوانیم تهیه شناسنامه الکترونیک درمان را برای پرسنل خودمان به سرانجام برسانیم. در حقیقت قصد داریم پکیجی داشته باشیم که ما به سراغ همکاران‌مان که بعضا از سنین بالایی برخوردار هستند و بازنشسته هستند برویم و سیستم ارجاع به پزشک متخصص را از منازل آنها داشته باشیم که امیدواریم این موضوع در فرصت زمانی کوتاهی محقق شود.

چوبینه در خصوص ارائه خدمات این شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی به زائرین گفت: ما تابع سیاست‌های شهرداری تهران در موضوع اربعین هستیم. قطعا سیاست‌های کلی توسط شورا و شهرداری تصمیم گیری می‌شوند و بنابر صحبت‌هایی که تا کنون انجام شده امسال نیز ما توفیق ارائه خدمات به زائرین را خواهیم داشت. سیاست ما برای اربعین امسال سیاست پیشگیری است اما باید به این نکته توجه کنیم که درمان خارج از کشور بر عهده هلال احمر جمهوری اسلامی ایران است که برای این امر پایگاه‌های زیادی را در کشور عراق برپا کرده است. وظیفه ما حمایت و درمان پرسنل شهرداری تهران است که در کشور عراق مشغول ارائه خدمات به زائرین هستند.

 

مدیرعامل شرکت شهر سالم  در خصوص بکارگیری تجهیزات این شرکت در حوادثی همچون پلاسکو نیز گفت: وظیفه خدمات اورژانسی در ابعاد شهری در اختیار اورژانس کشور است. ما در شهرداری تهران به آن معنا اورژانس نداریم اما در مواقع بحران،  در کنار اورژانس هستیم و از مدیریت آنها تبعیت می‌کنیم. امکانات ما در اختیار آنها قرار می‌گیرد اما آمبولانس‌های ما در مواقع عادی تنها برای ارائه خدمات به پرسنل شهرداری تهران مشغول فعالیت است؛ اما در مواقع بحران در کنار اورژانس به ارائه خدمات به شهروندان می‌پردازند.

در ادامه این نشست شریفی معاون درمان شرکت شهر سالم گفت: مایک ریال هم از شهرداری تهران بودجه نمی‌گیریم و حتی برای ساختمان ها هم اجاره می‌دهیم.

 

وی گفت: وزارت بهداشت روز به روز در خدمات دادن عقب نشینی می‌کند.

 

 

 

 

منبع: فارس

 

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار