170384
۲۱ مرداد ۱۳۹۷

ساخت ۱۲۰ مدرسه توپی در استان سیستان و بلوچستان

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش‌ و پرورش از ساخت ۱۲۰ مدرسه توپی در استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش کودک پرس، شاپور محمدزاده مدیرکل دفتر وزارتی آموزش‌ و پرورش با قدردانی از تلاش‌های مدیریت آموزش و پرورش منطقه یک در طرح خواهر خواندگی مدارس، به ضرورت رفع محرومیت و توجه به مناطق محروم و مرزی اشاره کرد و گفت: به حداقل رساندن محرومیت در مناطق محروم از مهم‌ترین سیاستهای دولت در مناطق محروم است و  دو بند از برنامه‌های پیشنهادی وزیر آموزش و پرورش به مجلس شورای اسلامی، به مسائل مناطق محروم اختصاص داده شده است.

وی افزود: در حوزه آموزش و پرورش تمام  تلاش این است که محرومیت به حداقل برسد و با پیگیری‌هایی که انجام شده است، ۴ استان هدف در مناطق محروم کشور انتخاب شده تا بتوانیم با کمک دستگاه‌های متولی،  اقدامات مطلوبی را در برنامه محرومیت زدایی انجام دهیم.

 

مدیرکل دفتر وزراتی‌ آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در راستای برنامه‌های محرومیت زدایی وزارت آموزش و پرورش، مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها ساخت۱۲۰ مدرسه توپی را تقبل کرده اند که در حال پیگیری روند انجام آن هستیم و در نظر داریم که هر استان، ۴مدرسه در استان سیستان و بلوچستان بسازد.

محمدزاده با اشاره به پیشرفت برنامه‌ و شهای محرومیت زدایی گفت: بعد از انقلاب اسلامی توجه به مناطق محروم مورد نظر مسؤولین بوده و آمار نشان می‌دهد که اقدامات خوبی صورت گرفته است و در استان سیستان و بلوچستان در فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مانند پوشش تحصیلی، نسبت دانش‌آموز به معلم  و فضاهای آموزشی نسبت به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی پیشرفت را شاهد بوده‌ایم.

 

فرحناز مینایی پور مدیرکل دفتر امور زنان وزارت آموزش‌ و پرورش با بیان اهداف طرح خواهرخواندگی اظهار کرد: تقویت برابری آموزشی بین مدارس، حمایت از آنها برای تسهیل و تسریع در رسیدن به اهداف آموزشی و پرورشی، افزایش مشارکت در حل مشکلات مدارس، همچنین تبادل تجربه و افکار و کیفیت بخشی به فعالیت‌های آموزشی و پرورشی از اهداف طرح خواهر خواندگی است و با حمایت مدارس برخوردار از مدارس کم برخوردار و محروم، افزایش روحیه تعاون، همدلی و هم افزایی و استفاده بهینه از امکانات موجود صورت می‌گیرد.

وی افزود: در این طرح پس از انجام بازدیدهای میدانی، گزارشی از نواقص و مشکلات موجود در مدارس کم برخوردار ارائه می‌شود و پس از تشکیل جلسات متعدد و ارائه راهکارهایی برای حل این مشکلات، آموزشگاه‌های برخوردار متعهد می‌شوند تا بخشی از مشکلات مدارس محروم را حل کنند.

 

در این نشست نمایندگان مدیران مدارس شهرستان‌های میرجاوه و نصرت آباد استان سیستان و بلوچستان با بیان مشکلات و مسائل مدارس این مناطق به ارائه پیشنهادات خود پرداختند.

 

 

 

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار