147342
۲۶ اسفند ۱۳۹۶

پایان دورهمی سه روزه فعالان نوشت افزار

دهمین نشست سراسری فعالان نوشت‌افزار ایرانی اسلامی که از ۲۳ اسفندماه با حضور تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان در مشهد برگزار شد، روز گذشته به کار خود پایان داد.

به گزارش کودک پرس ، این نشست به همت مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی و با هدف تشریح فعالیت‌های انجام شده در سال اخیر و برنامه‌ریزی اقدامات مشترک در سال ۹۷ برگزار و مهمترین مسائل و موانع پیش روی جریان تولید محصولات ایرانی لوازم‌التحریر در کشور مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدای این نشست سه روزه سید احمد عبودتیان- مدیرعامل بنیاد فرهنگی خاتم‌الاوصیاء- در جلسه‌ای صمیمانه تاریخچه‌ای از شکل‌گیری جریان تولید محصولات ایرانی در حوزه کودک و نوجوان که آغازگر آن تولیدکنندگان نوشت‌افزار بودند، مطرح کرد.

او با بیان خاطراتی از مشکلات روزهای اول این جریان، رشد و توسعه نوشت‌افزار ایرانی اسلامی را مدیون پایداری و ثبات قدم فعالان این حوزه دانست.

 

این نشست با دو کارگاه آموزشی با حضور استادان حوزه بازاریابی و تجاری‌سازی همراه بود که محمدمهدی ایزدخواه- نویسنده کتاب بازارسازی فرهنگی در آن به تشریح انواع مدل‌های کسب و کار و همچنین شیوه‌های نوین بازاریابی پرداخت.

وحید جلیلی- رییس دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی- و حسن رحیم‌پور ازغدی- عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی- میهمانان ویژه دهمین نشست سراسری فعالان نوشت‌افزار ایرانی اسلامی بودند.

جلیلی در روز دوم این نشست با حضور در جمع فعالان حوزه نوشت‌افزار، پای صحبت تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان نشست، مشکلات و موانع پیش روی این راه را از زبان خود آنها شنید. رییس دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در سخنرانی خود از لزوم مطالبه‌گری عمومی از نهادهای انقلابی گفت و اینکه نباید تمام توجه جبهه فرهنگی انقلاب به انتخابات‌های سیاسی گرم شود. جلیلی اهمیت انتخابات فرهنگی در کشور را هم‌طراز اتفاقات سیاسی قلمداد کرد و هشدار داد که نباید از این حوزه مهم و تاثیرگذار غافل بود.

حسن رحیم‌پور ازغدی نیز که میهمان ویژه آخرین روز این نشست بود، با ذکر نمونه‌هایی از تولیدات فرهنگی هنری غرب تاکید کرد: تمامی فعالیت‌های فرهنگی در تمامی جهان ایدئولوژیک است و باید در تولید محصولات فرهنگی-هنری دو محور اصلی مخاطب و ارزش را همراه با هم مد نظر قرار داد.

او همچنین برخی وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی در حمایت از جریان‌هایی همانند نوشت‌افزار ایرانی اسلامی را تشریح کرد.

پایان بخش این نشست سه روزه بازدید از مجموعه شهر چاپ خراسان بود.

تولیدکنندگان نوشت‌افزار ایرانی اسلامی سراسر کشور با حضور در مجموعه شهر چاپ خراسان از امکانات این مجموعه بازدید کردند و مذاکرات اولیه جهت همکاری با این مجموعه انجام شد.

 

 

 

منبع: ایسنا

 

به اشتراک بگذارید :

ارسال نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر:
نام:
ایمیل:

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آخرین اخبار